Recensies en Artikelen

Als pdf de recensie van het boek ‘Waarom wordt men lid van de Antroposofische Vereniging’. Artikel geplaatst op 3 mei 2020.

Hierbij de link naar de boekbespreking door Ralf Gleide over het postuum verschenen boek Rudolf SteinerFragment van een spirituele biografie vertaald door Ineke van Strien.

Hierbij de link naar de in het Nederlands vertaalde boekbespreking over het boek ‘De etherische wederkomst van Christus’ van S.O. Prokofieff. Peter Selg heeft de boekbespreking de volgende naam gegeven: Dem Auftrag treu bleiben (Trouw blijven aan de opdracht).

Hierbij de link naar de in het Nederlands vertaalde artikel verschenen in Das Goetheanum van 1/ 2006 over de esoterische achtergrond van vogelgriep.

Een artikel van Prokofieff over een kerstgedachte uit Das Goetheanum van 2010 vertaald naar het Nederlands. In dit artikel gaat Prokofieff dieper in op Het geheim van de twee bomen in het paradijs. Een prachtig beeld dat in de komende adventsperiode onze ziel mag verwarmen. Zie hier voor de artikel.